Burçlar

2013 Burç Yorumları – Uyumları

2013 burç yorumları, 2013 burç yorumu, 2013 de neler olacak, 2013 Burçları neler bekliyor? Astroloji ile ilgili merak edilen ne varsa sizler için araştırıp bulduk. Burçları tek tek yazdım.

2013 Balık Burcu

Balık burcu 2013 yılında aşk bakımından çok zengin bir yıl geçirecek gibi gözüküyor. Uzun zamandır beklediğiniz büyük aşklara 2013 yılının gelmesi ile hemencecik kavuşabilir ya da uzun süren beraberliğinizi uzun bir bekleyişten sonra kısa bir süre içersinde bir karara bağlayarak mutlu sona ulaştırabilirsiniz. Bu mutlu son için ailenizden de maddi bakımdan ve manevi bakımdan güzel bir destek alacaksınız ve güzel bir yuvaya daha çabuk adım atabileceksiniz. Yine bu dönemde başarılı bir patron ya da çalışkan bir memur olabilirsiniz. İş olanaklarınızın sürekli artacak ve iş bolluğuna karşı inancınız daha da yükselecektir. İş hayatınızda talihli ve iyi bağlantılarınız sayesinde meslek yaşamınızda büyük bir ilerleme sağlayabileceksiniz. Başka insanlardan destek göreceksiniz ve şerefli saygın bir mevkiye yükselip daha iyi bir iş adamı ve ya kadını olacaksınız. Liderlik pozisyonu sizin için biçilmiş kaftan olacak etrafınızdaki insanlara karşı aşırı derecede güven telkin edeceksiniz.
2013 Balık Burcu Aşk Yorumu, 2013 yılında önsezileriniz daha açık olması sebebiyle aşkı yakalamanız olası bir gerçek olarak karşınıza çıkacak

2013 Balık Burcu Sağlık Yorumu, Hassas bir yapınız olması dolayısıyla bazı rahatsızlıklar stresle birlikte baş gösterebilir ama manevi duygularınızında güçlü olmasıyla kısa sürede atlatacaksınız inşallah
2013 Balık Burcu Para Yorumu, hayatın katı gerçekleri parasız yaşanamayacağını düşündürür insanlara, fakat Balık burcu insanının önsezileri inanılmayacak kadar gelişmiştir ve hayatını maddi yönde düzene sokmak için bir yol bulacaktır. 2013 yılında zorlu dönemlerin üstesinden rahatlıkla geleceğiniz bir dönem

2013 Kova Burcu

Kova burcu kadını ve erkeği 2013 yılının gelip çatması ile birlikte sosyal hayatta daha uygun bir davranış gösterecek ve diğer insanlar tarafından kendinizi daha çabuk bir şekilde gösterebileceksiniz. Aynı zamanda bu popülerliğiniz sayesinde kendinizi daha güzel bir duruma getirebilmek için bol bol süslenmenize dikkat edeceksiniz. Sizi takip eden kişiler genel olarak sizden yaşça büyük ve olgunluk seviyesine yetişmiş kişiler olacaktır. Bu dönemde dış etmenlere göre daha fazla bir şekilde gerçekçi, dürüst ve sosyal hayatta etkili dostlar edineceksiniz. Aynı zamanda bu dostlarınız arasında çok popüler hale geleceksiniz. Büyük grupların aktivitelerini planlayabilecek ve organize etme gibi büyük bir sorumluluk elde edeceksiniz. İnsanların veya belirli bir kesim toplulukların destekleyicisi hatta belki kurucusu bile olabilirsiniz.
2013 Kova Burcu Aşk Yorumu: Kovalara bazen aile yaşamı biraz zor gelir. Çoğu zaman yeni aşklar için uğraşıda bulunurlar. Çok hayal kurarlar ve özgürlükleri daha önemlidir, fakat dürüstlüklerinden de taviz vermezler. 2013 yılında aşk ve sevgi adına hareketli günler sizi bekliyor ama kendinizi fazla kaptırıp hayal kırıklıkları yaşama ihtimalinizde var.

2013 Kova Burcu Para Yorumu: Kovalar kesinlikle bencil kişiler değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin aynı olanaklara sahip olmasını isterler. Kendi olanaklarının bütün iyi ve inanan insanlarında sahip olmasını ister. 2013 yılında maddi olarak daha iyi imkanlara sahip olacak ve borçlarınızı bitirme şansına sahip olacaksınız, sizden ricamız rehavete kapılıp aşırı harcamalardan kaçınıp eski duruma düşmemeniz, çünkü ileriki yıllarda daha çok paraya ihtiyacınız olacak
2013 Kova Burcu Sağlık Yorumu: Kovalar genellikle ayaklarında sorun yaşarlar, ya mantar olur ya spor yaparken sakatlanır, ya başka bir yerlere vururlar. O yüzden 2013 yılında ayaklarınızı bastığınız yerlere dikkat edin, hayal dünyanıza kendinizi fazla kaptırmayın, kafanızı gözünüzüde yarmayın

2013 Oğlak Burcu

Oğlak burcuna sahip kadın ve erkekler için 2013 yılı çok kararlı olacakları ve maddi bakımdan iyi geçinebilecekleri bir yıl olacaktır. Aynı zamanda işçi sıfatları daha da yoğunlaşacak ve tam bir iş kolik halini alacaklardır. Kendinize disiplin uygulamaya çalışacak ve güçlü disiplininiz ile birlikte parasal güvencenizi çok rahat bir şekilde elde etmeye çalışacaksınız. Bu çalışma hırsı sizi sosyal yönden ve cinsel yönden olumlu yönde etkileyecek olan olgular arasında yer alacaktır. Bu durumlarda ruhsal büyüme arayışı yoğun bir hal alacak ve başka insanlarla isteyebileceğiniz bütünleşme arzusu da sizin için daha çok gerekli hale gelecektir. Hem bu sebeplerden hem de oğlak burcunun size getirmiş olduğu bazı özelliklerden dolayı bu dönemde gerçektende muazzam bir aşık adayı olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi yüceltmede ve yükseklere çıkarma konusunda bu dönem içersinde neredeyse uzman konumuna gelebilirsiniz.
Bazı durumlarda mutlaka aklınıza takılacak düşünceler arasında yer alan dünyayı kazanmak uğruna insanın ruhundan vazgeçmesi gibi olaylara kafanızı takacak ve gerçekten tüm bunlar için değer mi? Diye düşünmeye başlayabilirsiniz. Geçmiş zamanlardan aklınıza gelen derin bir olaydan dolayı hissetmiş olduğunuz acı duygusunu bir dejavu gibi tekrardan hissetmeniz mümkündür. Cinsel yaşamınızda, sigorta işlemleri ve vergi sorunları gibi konularda bu döneminiz içersinde çok dikkatli olunmalıdır. Bazı oğlakların doğum haritalarına göre güçlü aşk eğiliminizde azalmalar ya da bu durum aksi hali olan çoğalmalar meydana gelebilir.
2013 Oğlak Burcu Aşk Yorumu: Aslında düşündükte bazen tedbirli hareket etmeyi prensip edindiğinizden ve her şeyi çok irdelediğinizden aşkı bulmakta zorlanıyorsunuz, 2013 yılında kendinizi biraz serbest bırakın, göreceksiniz ileriki yıllarda işinizde olur paranızda, hatta evinizde olur arabanızda, siz gençliğinizin kıymetini bilin yeter. Lütfen tabularınızı yıkın ve hayalinizdeki aşkı bulmaya çalışın, karşınıza çıkanlara da uzaktan bakmayı bırakın.

2013 Oğlak Burcu Para Yorumu: İşlerinizde dürüst ve güvenilir olmanız 2013 yılında mükafatınıda birlikte getirecek, Geleceğin ne getireceği belli olmadığından, para biriktirip duruyorsunuz, çok sıkmanında alemi yok, birazda hayatınızı yaşayın, iyi bir tatil, bünyeniz için ve işyerindeki aktifliğinizin devamı için ilaç gibi gelecektir.

2013 Oğlak Burcu Sağlık Yorumu: Ah şu İnatçılığınız yokmu!, sağlığınız konusunda lütfen inatlaşmayın artık, diş sağlığı bütün vücudunuzun sağlığıyla orantılıdır, öncelikle diş sağlığınızı ihmal etmeyin, ayrıca hız tutkunuzu 2013 yılında lütfen erteleyin, kaza geliyorum demez

2013 Yay Burcu Yorumu

Yay burçları kadınları ve erkekleri için 2013 yılı birçok sosyal alan içinde olumlu yönde gelişmeler adına birçok fırsat ortaya çıkacaktır. Aynı zamanda bu dönem içersinde büyük şanslar elde etmeye başlayacaksınız. Yıllardır sabırsız bir şekilde beklediğiniz Aşk 2013 yılının gelmesiyle birlikte yay burçlarının da kapılarını çalabilir. Bu ilişkiyi çok kısa zamanda büyük bir ilerleme kat ederek nişan ve ya evliliğe kadar götürmek ve ilişkinize ad koymak isteyebilirsiniz. Fakat hızlı bir şekilde bu ilişkinizi sonuçlandırmak aileleriniz tarafından şaşkınlığa yol açabilir ve karşınıza engeller koyulabilir. Bu duruma anlayışlı davranınız. Çünkü bu sizin için daha yararlı bir durum olacaktır.

Bir ilişki içinde olan Yay burçları ise gerçekten çok yoğun olacakları bir yıl geçirecekler diyebiliriz. Birden fazla olarak aşk olayları yaşayacaklar ve sürekli olarak bir oyuncak gibi ayrılıklar ve ilişki içersinde tartışmalar ortaya çıkacaktır. Bu durumda sizin ilişkiler yüzünden yıl boyunca yorgun bir hala bürünmenize neden olabilir. Özelliklede Yay burcunun zamanı içersindeki ilk 10 gününün içinde hayata gözlerini açmış yay burçları için bu durumun daha da şiddetli olabilecek durumlar arasında yer almaktadır. Ama hemen korkuya kapılmayın çünkü bunlar olması gereken durumlar olup sizin gerçekleri görmenizi sağlayacak olgulardır.
2013 Yay Burcu Aşk Yorumu: Yay burcunun tabiatında ateş bulunur. Bu özelliğinizden dolayı Aşk hayatınızda dalgalanmalar olabilir çünkü çok açık sözlü olmanız karşınızdaki insanı ıyy dedirtiyor çoğu zaman, yoksa ortamlara ayak uydurma beceriniz, espri anlayışınız karşınızdaki insana güzel zaman geçirtiyorsunuz. Fakat ciddi konulara acele girip karşınızdaki sizi tanımadan farklı düşüncelere sahip olmasına sebep olabiliyorsunuz, acele etmeyin ve aklınıza gelen her şeyi şıp diye söylemeyin, önünüzde uzun bir yol var.

2013 Yay Burcu Para Yorumu: Kıvrak zekanızla giriştiğiniz pek çok işten başarıyla çıkıyorsunuz o yüzden ilerisi için çok iyimser olup nasıl olsa kazanıyorum deyip, fazla para harcamaktan sakının, 2013 yılı ve ilerisi için mutlaka birikimler yapmanız gerekmekte.
2013 Yay Burcu Sağlık Yorumu: Dürüst, güvenilir ve sevilen bir kişiliğiniz olduğundan uzun zamandır stresle huzursuzlukla karşılaşmadınız, sağlığınızda yerinde görünüyor maşallah, 2013 ortalarında stresli günler geçirme olasılığınız büyük, o yüzden sıkıntılardan kaynaklı baş ağrısı, iştahsızlık ve dikkatsizlik sonucu küçük kazalar olabilir, bu tür dönemler herkesin başına zaman zaman gelebilir. Böyle zor günlerde güçlü bir iradeye sahip olup olmadığınız ortaya çıkar. Biz size güveniyoruz sayın yaylar, sizde kendinize güvenin

2013 Akrep Burcu

Akrep burçları yeni yeni gireceğimiz 2013 yılı döneminde sizin yıl boyunca güç ve başarısızlık konusunda sıkıntı çekeceğinizi gösteriyor. İşiniz bakımından ilerleme şansınıza karşın bir türlü kendinize güvenemeyebilirsiniz ve işinizdeki başarınızı azaltırsınız. Bu dönem içersinde kimsenin size yardımcı olmayacağı ve yakınlarınız tarafından kötü zamanlarınızda destek görmeyeceğinizi sanırsınız ve bir iş yaparken çok çekingen olabilirsiniz. Böyle durumlarda sizin için kötü sonuçlar oluşabilir işte bu yüzden kendinize olan güveninizi az da olsa arttırın ve karşınıza gelebilecek durumlar karşısında dimdik kalın. Eğer ki sizin için gelen bu enerjinin farkına varırsanız bu enerjiye göre kendinizi bir yön gösterebilirsiniz ve kendinize rahatlıkla yeni yollar açabilirsiniz. Bu durumun kesinlikle size karşı başarısızlık korkusu vermesine izin vermeyiniz.
2013 Akrep Burcu Aşk Yorumu: Aşk hayatınızda ise yıllardır beklediğiniz aşka ve ihtirasa bu dönem içersinde yüksek bir ihtimalle kavuşacaksınız. 2013 yılı benim için tam bir aşk yılı bile diyebilirsiniz. Bu ilişkiniz uzun ömürlü bir ilişki olacak. Evli olan Akrepler ise bebek sahibi olmak isteyecekler.

2013 Akrep Burcu Para Yorumu: Sayın Akrep, iş planlarınızı gerçekleştirmek için gerekli donanımlara sahipsiniz, 2013 yılında maddi olarak sıkıntı çekmeyeceksiniz, lakin istenmeyen harcamalar biraz canınızı sıkıp sizi zorlayabilir ama engelleri aşma konusunda da becerikli olduğunuz için çok endişemiz yok.
2013 Akrep Burcu Sağlık Yorumu: Sayın Akrep 2012 yılında durmak bilmeden çok enerji harcıyorsunuz 2013 yılında biraz kendinize zaman ayırın, her işe de siz koşturmayın, yoksa ayaklarınız ve bacaklarınızda daha çok sorunlar baş gösterebilir.

2013 Terazi Burcu

Terazi burcu olan kadın ve erkeklere 2013 yılında Jüpiter tarafından yüksek bir enerji sağlanacaktır. Öncelikle söylememiz gereken 2013 yılında Sanatsal yeteneklerinizi fark edeceksiniz ve yaratıcılığınızı daha da ileriye taşıyacaksınız. Ayrıca bu dönemde sizin için iyimserlik, gününüze uygun davranışlar, düşünceli bir kişilik ve saygılı bir insan olmanızı sağlayacak olan Jüpiter bu enerjiyi size sürekli olarak sunacaktır. Jüpiter in sağlamış olduğu enerjiden dolayı da karşınızdaki kişilere karşı güçlü bir sezgi gücünüz ortaya çıkabilir. Bu sayede neredeyse tüm olayları anlayacak ve zihninizin olgunluğuna vardığını hissedeceksiniz.
2013 Terazi Burcu Aşk Yorumu: Terazi burcu her konuda dengeli olacak diye bir şey yok, bu yıl terazi burçları olarak yine ilişkilerinizde ve karşınızdaki kişiyi anında etkileyip baştan çıkartmakta çok etkili biri olacaksınız. Çünkü güzel, etkileyici ve ikna edici konuşmayı çok iyi biliyorsunuz. Bu yıl aşkta kendinizden geçmeye ve çok mutlu olmaya çoktan hazır gibisiniz. Bu davranışınızın size bu dönem içersinde birçok aşk fırsatını yakalamanızı sağlayabilir. Fakat bu aşkların pek uzun ömürlü olacağı söylenemez. Bu ilişkilerinizde ya aldatacaksınız ya da karşınızdaki tarafından aldatılacaksınız. Bu durumu sezgilerinizle rahatlıkla öğrenebileceksiniz. Başkalarının dile getiremedikleri beklentileri onlara sunmada terazi burçlarının üstüne pek fazla kimse bulunamayacaktır. Kendinizi daha iyi anlayabilmek için aşka teslim olmak gerektiğini düşüneceksiniz. Aynı zamanda e*otik duygularınız da sürekli olarak artarak devam edecektir. Bu dönemde kandırılması çok kolay bir kişi haline gelebilirsiniz. Bu dönem içerisinde çok pasif biri kalacağınızdan dolayı da bir ilişkiye veya maceraya çok kolay sürüklenebilirsiniz.
2013 Yılı Terazi Burcu Para Yorumu: 2012 yılında takım çalışmalarınızdaki marifetli iş bitirmeleriniz, birileri tarafından takdirle izleniyor, mükafatını 2013 yılında alacaksınız gibi görünüyor

2012 Terazi Burcu Sağlık Yorumu: Aşk konusunda o kadar çok hareketli bir dönem geçireceksiniz ki yaptığınız güzelliklerin karşılığını bulamamak sizi muhtemel hayal kırıklıkları, sağlık bozuklukları ve duygusuz bir duruma itebilir. Bu durumdan çabuk kurtulmaya bakın, sağlığınızdan önemli hiçbir şey yok sayın Terazi

2013 Başak Burcu

Başak burcu 2013 yılında birbirinden güzel vaatler sunan Jüpiter yanı başına başaklara şans ve genişleme imkanı getirmiştir. Aynı zamanda Jüpiter cömert, kendinize güvenen, yurtsever ve pozitif enerji sağlayarak sizi mutlu edecek ve güzel bir dönem geçirmenizi sağlayacaktır. Eski zamanlarınıza göre daha varlıklı ve daha huzurlu bir hayata sahip olmanız için size büyük destek sağlayacaktır. Bu dönemde evi olmayan başak burçları yoğun bir arzulama ile ev sahibi olmak isteyeceklerdir. Aynı zamanda aile ve çevre baskısı ile karakterlerinde bir değişiklik yapacaklardır.

2013 Başak Burcu Aşk Yorumu: Başaklara evlilik konusunda dikkatlice yapılan izlenimlere göre benzersiz ve alışık olmadık kişilere yöneleceğinizin tahmin ediliyor. Başaklar bu dönemde evlendikleri zamanda iki seçenekten biri ile karşılaşabilecekler. Bu seçenekler ya mükemmel bir anlayışla ve geçinme ile sonuçlanacak bir evlilik ya da evlilik boyuncu uzun süreli bir anlaşmazlık içeren evlilik olacaktır. Kendiniz ve eşiniz geleneklere uymayan ve her şeyi ile sizde şok uyandıran bir kimse de olabilme ihtimaline sahip olacaktır. İlişkinizde özgürlüğe karşı ilginiz kuvvetli olduğundan dolayı bir anlaşmazlık durumu olabilir.
Yine ilişkide bulunduğunuz kişi tarafından oldukça çekici bir kişi gibi görünebilirsiniz. Sizi bu dönem içersinde sizi gerçektende olağanüstü bir şekilde yakışıklı ya da çok güzel biri gibi görebilir. Bu beraberliğiniz sırasında ortaya çıkan bazı olaylar çevrenizdeki insanlar tarafından anlaşılmamasına sebep olabilir. Sizin bu dönemde çok mutlu olduğunuz ilişkiniz, diğer insanlar tarafından anlaşılmaz olup ilişkiniz çok kötü bir durumda sanıp itici gelebilir. Bu dönem içersinde ilişkisi kuramayan ve ilişkisi olmayan başak burçları pek ruh ikizi olmasa da ilginç insanlarla tanışabilirler.

2013 Başak Burcu Para Yorumu: Çalışma hayatınızda işinizi sevdiğinizden dolayı disiplinli, çalışkan ve başarılı bir çalışma dönemi geçiriyorsunuz. Mükafatını 2013 yılında ikramiye, tatil yada işyerinizde yeni sorumluluklar olarak görünüyor.
2013 Başak Burcu Sağlık Yorumu: Tempolu çalışma sonucu kendinize zaman ayıramadığınızdan, yorgunluk belirtileri baş gösterecek öyle durumlarda kısa vadeli izinlerle mutlaka kendinize zaman ayırmalı ve iş stresinden uzaklaştıracak faaliyetlerle biraz zaman geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

2013 Aslan Burcu

Aslan burçları 2013 yılında Neptün gezegeninin uzun yıllardır kova burcuyla aslan burçlarının yıldızlarının uyuşması süreci bu yılda devam etmekte olup aslan burcu için çok güzel vaatler olduğu açıkça ortaya konuluyor. Bu durumda sizin uzun bir zaman dilimi içersinde rüyalarınızı, hayallerinizi ve vizyonunuzu daha da ileri götürüyor. Çevrenizdeki insanların duygularını anlayacaksınız ve insanların duygularına karşı yüksek oranda duyarlı olacağınız bir süreç içersine gireceksiniz. Bu dönem sırasında çok dürüst düşünceler içinde olmaya özen gösteriniz
2013 Aslan Burcu Aşk Yorumu: Jüpiter size para bakımından kötü bir vaat de bulunsa da 2013 senesi içerisinde bir yıl boyunca aşk olaylarınızda ve her türlü kendinizi ifade etme olayları sırasında şans getirecektir. Bu dönem içersinde hayattan zevk alacaksınız ve aşktan yana birçok insana göre çok daha mutlu bir dönem geçireceksiniz. Sanata ilgi duymaya başlayacaksınız ve tiyatro gibi görsel sanatlara karşı ilgi duymaya başlayacaksınız. Bu sayede yeni partner ve arkadaşlar edinebilirsiniz. Kendi yeteneklerinize, davranışlarınızın doğru olduğuna dair yüksek inancınızın geliştiği bu dönemde kontrollü olmanızda çok büyük fayda vardır. Sorumsuz ve başkalarına yaslanmak konusunda dikkatli olunuz. Çünkü bir anda kötü bir durum ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Aşk maceralarınızı da kontrol altında tutmayı unutmayınız.
2013 Aslan Burcu Para Yorumu: Aslan burçları için kötü bir haber ise maddi konularda konular da hiç beklemediğiniz bir süre içersinde ani düşüşler görülebilir yada maddi anlamda sorunlarla kısa bir süre içersinde karşılaşabilirsiniz. Eğer ki doğumunuzda herhangi bir işaretiniz var ise oynayabildiğiniz her türlü şans oyununda bu dönem içersinde gerçekten büyük kazançlar kazanabileceksiniz. Böylelikle de maddi sıkıntılarınızdan kurtulabileceksiniz. Aynı zamanda şans oyunlarında her şeyinizi ortaya koymak durumunda da çok dikkatli olunuz.

2013 Aslan Burcu Sağlık Yorumu: 2013 yılında aslanlar cilt sorunları ve halsizlik sorunları yaşayabilirler ihmal etmemelisiniz, ufak çapta kazalar ve yaralanmalar olabilir. Dikkatiniz üst seviyede tutmanız gereken bir dönem yaklaşıyor.

2013 Yengeç Burcu

2013 yılında yengeç burçları için çok şanslı olacaksınız ve genişlik gezegeni olan Jüpiter birçok sıkıntınızda size yardımcı olacaktır ve çok güzel bir dönem geçirmenizi sağlayacaktır. Herhangi bir sıkıntınız veya sorununuz varsa Jüpiter in size faydaları dokunacaktır ve bu sıkıntılarınızdan kısa bir sürede kurtulmanızı sağlayacaktır. Sizde bu süreç içersinde kendinize karşı olan abartılı düşkünlüğünüz ve ilgilendiğiniz her konuya olan abartma eğiliminizden dolayı Jüpiter in 2013 yılında size yardımcı olma sebepleri arasında yer almaktadır.
2013 Yengeç Burcu Aşk Yorumu: Sayın Yengeç çok duygulu ve hassassınız, sorumluluklarının bilincinde bir insansınız, takdire layık bir yapınız var ama partnerinizden de aynı hassasiyetleri bekleme huyunuz maalesef güzel ortamınızı bozuyor. Her insan sizin gibi aşık olamaz, duygularını paylaşamaz, iyi bir anne veya baba olamaz sayın yengeç, o yüzden biraz rahat olun ve aşkın sevginin tadını almaya çalışın, hep siz şımarmak zorunda değilsiniz birazda karşınızdaki insan şımarsın, yeterki birlikte mutlu olun, karşınızdaki insanında elinden geldiğini yaptığını anlamaya çalışın.

2013 Yengeç Burcu Para Yorumu: İş yaşantınızda başkalarına yardımcı ve sadakat duygusuyla hareket edecek oluşunuz ile birlikte sizi takdir edilecek bir duruma getiren işinize bağlılığınız herkes tarafından sevilip sayılan bir kişi olmanızı sağlayacaktır. Bu durum paradan daha önemli şeyler olduğunu size öğretecek sayın yengeç.
2013 Yengeç Burcu Sağlık Yorumu: Jüpiter gezegeninin bütün yıl boyunca yanınızda olup size sağlık açısından çok yararlı bir dönem geçireceğiniz görünüyor, siz yinede bahar aylarına girerken kendinize dikkat edin sayın yengeç.

2013 İkizler Burcu

İkizler burcu 2013 yılının başlamasıyla birlikte çevresiyle olan ilişkilerinde geçmişe göre daha uyumlu olacaklar. Aynı zamanda meslek hayatınızda hem arkadaşlarınızla uyumlu olmanız hem de dengeli ve sakin kalmanızı engelleyen bir etkiyi de beraberinde getirebilir. Yüksek düzeydeki özgür olma isteğinizle birlikte rutin bir iş hayatına sahip olmanız ve bu işe uygun bir şekilde çalışmanız sizin için çok sıkıcı ve zor bir durum olabilir. İşte bu yüzden kimseye bağlı kalmadan tek ve istediğiniz gibi çalışmak isteyebilirsiniz. Çünkü ikizler burcu olarak emir almayı sevmez ve istemezsiniz. İsyankar olan mizacınız ile bir türlü aynı doğrultuya yönelemediğinizden dolayı sürekli olarak çatışma içinde olabilirsiniz. Bu dönemlerde hayal gücünüzü ve güçlü olan ön sezgilerinizi kullanarak çok yaratıcı bir çok konuda gerçekten beğenilecek olağanüstü işler başarabilirsiniz.
İkizler burcu 2013 Aşk Yorumu: İnsanlarla iletişim dehası olabilirsiniz, sosyal yönleriniz çok güçlü olabilir, zekanız da üst seviyelerde olabilir ama Aşk konusunda kararsızlığınız bütün bu özelliklerinizi al aşağı ediyor. Şunu bilmelisiniz ki dünyada en donanımlı ve üstün özellikli insanlar siz olabilirsiniz ama bu dünyada tek başına yaşanmaz, hep bir tarafınız eksik kalır, insan partnerini bulunca bir aile kurup çocuk sahibi olunca dünyada neden yaşadığını anlar. Onun için sizden üstün bir insan aramaktan vazgeçin artık, biraz Amerikalıları örnek alın, örneğin adam uçak mühendisi ama hizmetçiyi sevdiği için evleniyor ve etrafında da çok normal karşılanıyor, ünlü zengin bir kadın şoförüyle yada jimnastik öğretmeniyle güle oynaya evleniyor, onlar için sevmek mutlu olmak önemli, gerisi teferruat…

Sizin için önemli olan nedir? Sayın İkizler, 2013 yılı gelmeden bu konularda düşünün, çünkü 2013 yılında yine aşk üzerine bir sınavdan geçeceksiniz.

2013 İkizler Burcu Para Yorumu: Bu dönemlerde mesleğiniz ile ilgili hiç beklemediğiniz bir anda olumlu ve ya olumsuz çok ani değişimler oluşabilir. Şu anda çalışmış olduğunuz bir meslek dalından bir anda vazgeçip istifa ederek birdenbire başka bir alanda çalışmaya başlayabilirsiniz. Özelliklede elektronik alanında, bilgisayar konusunda, birbirinden farklı buluşlar, metafizik konusunda veya mekanik araçlar ile alakalı işler size çok daha uygun gelebilir. İşte bu yüzden böylesine zeka isteyen bir iş konusunda diğer insanlara göre çok daha başarılı işler çıkartabilirsiniz. Bu durumlar sebebi ile harcamalarınıza dikkat etmeli bir kenarda paranız olmalı, işler yoluna girene kadar size güvence vermeli.
2013 İkizler Burcu Sağlık Yorumu: Geçmişte yaşadığınız endişe, problemler ve hastalıklar sizi çok yordu biliyoruz, 2013 yılında sorunlarınızın azalacağı daha güzel günler görünüyor.

2013 Boğa Burcu

2013 Boğa Burcu Aşk Yorumu: Boğa burçları 2013 yılında eğer ki geçmişte yaşadığı ve onu derinden etkileyen bir ilişki var ise yüksek bir ihtimalle tekrar gündeme gelecek ve size geçmiş ilişkinizi yeniden başlatabilmek için bir fırsat kazanmanız sağlanacaktır. Fakat bu fırsat sizin için daha da sıkıntılı günlere sebep olabilir ve eski ilişkiniz sırasında yapmış olduğunuz hataların sonucu olarak bu yeni başlangıçta eski hatalarınızın kötü sonuçlarını hissedebileceksiniz. Bunun olabilme ihtimali ile birlikte olabilecek başka bir durum ise ilişkiniz olduğu zamanlardaki sevgilinizin kötü bir sağlık probleminin ortaya çıkabilme durumdur. Sizde bu problem sonucunda derin bir üzüntüye kapılabilirsiniz.
Bu dönemlerde evliliğinde mutlu bir dönem süren boğa burcu olan kişiler evliliklerini daha da sağlam bir hale getirmek isteyerek bebek sahibi olmak isteyebilirler. Bunların yanı sıra bebek sahibi olma istekleri çevreden ve ya ailenin yoğun baskılarından dolayı boğa burcu tarafından istenebilir. İşte bu yüzden 2013 yılından boğa burçlarının bazı duygusal yönleri ortaya çıkacak ve boğa burcuna sahip kişiler için aşırı derecede yoğun olan bir flört dönemi başlayacaktır.

2013 Boğa Burcu Para Yorumu: 2013 yılının boğa burçlarına birbirinden güzel vadelerle geleceği tahmin ediliyor. 2013 Yılının başlarında sahip oldukları veya olacakları mesleklerinde çok güzel ve kusursuz bir dönem geçirecekleri açıkça görünüyor. Hatta iş alanınızda büyük bir Saygınlık kazanacağınız ve yükselebileceğiniz iş girişimlerine imza atabileceğinizi açıkça ortaya koyuyor. Bunun gibi olayların yanı sıra parasal durumlarınızda da iyi bir miktarda kazanç sağlayacaksınız ve maddi sıkıntılarınızdan tamamıyla kurtulacaksınız. Bu dönemde kendinizden daha emin olacaksınız ve şans her zaman sizin yanınızda olacaktır. 2013 yılının başlangıcını bitirdikten bir süre sonra yaklaşık 2013 yılının ortalarına kadar geçen şanslı zamanlarınızı da sonra hayatınızda bazı durumları göz önünde bulunduracaksınız ve yeni bir hayat tarzını benimseyeceksiniz.
2013 Boğa Burcu Sağlık Yorumu: 2013 Yılı Ortalarında iş dolayısıyla da olabilir hareketsiz oturmaktan hazımsızlık sorunu yaşamanız muhtemel, göbekli bir insan olabilirsiniz, çok oturmaktan kıl dönmesi problemi bile yaşayabilirsiniz, eğer tembelliğinizden oturuyorsanız da, fırsat bulup yürüyüş egzersiz yapmanızda fayda var

2013 Koç Burcu

Koçların ilk on günlük devresinde doğanlar çok büyük bir yenilenme, değişim ve zorlayıcı bir süreç içinde bulunuyorlar. Sayın Koçlar Hayatı zorlamayın. Zorladığınız şeyler de geri dönüp sizi zorluyor gördüğünüz gibi. Kendinizi yenilemek için karşılaşacağınız fırsatları iyi değerlendirin. Özellikle şu dönem geri giden Merkür uyumlu etki yapıyor ama yine de geçmişin derinliklerine sizi yürütür. Eski dostlar eski projeler şu anda yeniden gündeme gelecek. Burcun ve.10 günlük devresinde doğmuş olanlar şu anda hem eski projelerini yeniden hayata geçirmek hem de dostluklarını ve arkadaşlıklarını gözden geçirdikleri bir süreç içerisinde bulunuyorlar 2013 sizin için özgürleşme yılı olarak tarif edebileceğim özgürlük, yenilenmek, var olan koşullarınızı tamamen değiştirip dönüştürmek isteyeceğiniz bir süreç. Özellikle önemsediğiniz kişiler önemsediğiniz konular, önemsediğiniz kişilerle ilgili gerilim yaşama ihtimaliniz var. Fakat bütün bu gerilimlere rağmen aslında tarzınızı ve alışkanlıklarınızı tamamen değiştirme fırsatını da yakalayabileceğiniz bir dönemdir. Üzerinizde baskı yaratan olaylar aynı zamanda sizin bilincinizin derinliklerinde ki potansiyel yeteneklerinizin açığa çıkmasına yardımcı olacak. 2013 yılında kendinizi, tarzınızı ve yaşam tarzınızı tamamen değiştirmeyi başaracaksınız. Özellikle burcunuz ve evresinde doğanlar bu sene 2013 yılında evlerini, işyerlerini, ortaklarını, ilişkilerini kısaca hayatlarında istemedikleri ama sürdürdükleri her ne varsa şimdi bu sene bütün bunları değiştirmek mecburiyetinde kalacaklar. Bizim tavsiyemiz en iyisi siz mecbur kalmadan kendiniz değişikliğinizi yapın.
2013 Koç Burcu Aşk Yorumu: Çok Enerjik ve cana yakın tavırlarınız, sizi karşı cinse daha çok yaklaştıran özellikleriniz olduğu için aşk konularında yorum yapmakta zorlanıyoruz sayın koçlar, fakat bazı özelliklerinizde özellikle karşı cinse çok savurgan görünmeniz, eksi puan olarak algılanıyor, 2013 yılında eğer ciddi anlamda bir insanla görüşüyorsanız, savurgan değil tutumlu olduğunuzuda anlatmanız gerekiyor. Ona göre sizde kendinize çeki düzen verseniz iyi olur diye düşünüyoruz.

2013 Koç Burcu Para Yorumu: Bu yıllarda çok kazanıyor olabilirsiniz sayın koç 2013 yılında maddi olarak dalgalanmalar görünüyor. Yatırımlarınızı biraz erteleyebilirsiniz. Maddi olarak kendini kötü hisseden Koçlarda tam tersi dalgalanmalar iyiye doğru seyredecek, kendinizi maddi olarak rahatlamış hissedeceksiniz.
2013 Koç Burcu Sağlık Yorumu: Sağlıklı olmak için çaba sarfeden insanları görünce bazen şaşırıyorsunuz gereksiz görüyorsunuz sayın koç, siz hiç bir şey yapmadan sağlıklı olduğunuzu düşünüyorsunuz bazen, ama yanılıyorsunuz, vücudumuz bizlere emanet olarak verildiği için onu her türlü tehlikelere karşı koruma iç güdüsüyle muhafaza etmemiz gerekiyor. Öfkeli yanınızdan dolayı 2013 yılında bazı sağlık problemleri yaşayabilir ve anlatmak istediğimizi daha iyi anlayabilirsiniz. Siz vakit kaybetmeden vücudumuzu rahatlatacak öfkenizi dizginleyebilmek için gerekli bitkisel desteği alabilirsiniz, ayrıca vücudunuzu daha zinde tutabilirsiniz sayın koç.

akrep burcu, aslan burcu, balık burcu, başak burcu aşk yorumları 2013, boğa burcu, burç uyumları, burç yorumları 2013, en şanslı buçlar, ikizler burcu, koç burcu, kova burcu, Terazi burcu, ünlü astrologlardan 2014 burç yorumları, Yay burcu 2013 yorumları, yengeç burcu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu