2019 Makyaj Yaz Trendleri

2019 Makyaj Yaz Trendleri
A+
A-

Bu yaz makyaj çok renli ışıl ışıl.Dumalı makyajlar yine çok moda…
GÖZLERDE SEDEFLİ RENKLER
Bu yaz siyah ve gri ile yapılmış dumanlı gözler çok moda! Siyah yerine lacivert de kullanılabilir. Bu tabii ki bir klasik; eğer bu klasikten uzak durmak istiyorsanız, canlı parlak renkleri kullanarak göz makyajı yapabilirsiniz.
Pırıltılı renkler bu sene göz makyajının olmazsa olmazları. Ancak göz ve dudak dengesini sağlamayı unutmayın. Göz makyajında sedef, yeşil ve turkuvaz tonları çok popüler. Dudaklarda ise nar çiçeği rengi bu yaz çok moda! Rujunuzun kalıcı olması için muhakkak dudak kalemi ile dudaklarınızı doldurun. Mat rujların daha kalıcı olduğunu unutmayın.
BRONZ PUDRA YETERLİ
Nude makyaj bu yaz da geçerli. Cilt sadece fondöten ve kapatıcı ile pürüzsüzleştiriliyor. Ardından ten renginin koyu tonları ile yüz gölgelendiriliyor. Ultra ince dokuya sahip kapatıcılarla, doğallık elde edilebilir. İnce yapılı fondötenler ya da cildin sadece kusurlu yerlerine uygulanabilecek kapatıcılar yaz için idealdir. Bronz pudra ya da allık da çoğu zaman yaz makyajı için yeterli olabiliyor. Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinizi koruyan ve bronz görünmenizi sağlayan ürünler kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.