Burçlar

2016 burçları bekleyenler

Yeni yıl yani 2016 yaklaşırken yıldızlar ne diyor, burçları neler bekliyor, burçlara Genel bir bakışla 2016 yılı burç yorumlarını merak edenler için bir araya getirdik.

Koç Burcu 2016 Genel Yorumu

Koç burçları eskiden yaşanmış aşk konusundaki hayal kırıklıklarını tamir edecekleri kişi yılın ikinci yarısında karşılarına çıkacak. Eski aşkların kapıya gelip diz çökmesi de an meselesi 2016 da. Ev yada araba almayı düşünüyorsanız bu yıl işte o muradınız gerçekleşecek. Maddi olarak yükseleceğiniz, para, kariyer ve iş alanında oldukça karlı bir yıl sizi bekliyor. huzurlu sağlıklı bir yıl sizi bekliyor.

Boğa Burcu 2016 Genel Yorumu

Uzun yollardan sıkıntılı yıllardan geçen boğalar 2016 da ikili ilişkileri ve sıkıntılı dönemlerinden dolayı verilen yanlış kararlar vermeden önce yıl sonunda bu durum kapınızı çalacak olan aşk ile ortadan kalkacak. Evli boğalar nihayet huzurlu aşka kavuşacaklar. 2016 da boğalar iş alanındaki çalışmalarının sonuçlarını almaya başlayacak. bu yıl da Sağlığa dikkat boğalar. 2016 şubat, mart ayından sonra zirve yolunuz açılacak.

İkizler Burcu 2016 Genel Yorumu

Başarısız aşk deneyimlerinden sonra 2016 şubat, mart ayı sağlam  bir  aşka başlangıç sizi bekliyor. Parasal konular çözülmeye ve para size gelmeye nisan ve haziran ayı itibariyle başlayacak. Ama 2016 ilk üç ayı maddi konularda dikkat diyor. Son 2 yıldır  yorgun , mutsuz  zamanlar geçiren ve aile içi yaşanan huzursuzlukların bu sene son olacağı yıl bu yıl. Yıl sonunda ev değiştirebilirsiniz.

Yengeç Burcu 2016 Genel Yorumu

Aşk kapınızı 2016 sonunda çalacak. Oldukça sağlam ve sizi hayata bağlayan olumsuzluklardan kurtaran bir aşk kapınızda olacak. Zor zamanlarda elinize geçen paralar ile çok rahatlayacaksınız 2016 da. Bu yıl Asabiyet sağlığınızı bozabilir. Yarım projeleriniz varsa 2016 da tamamlanacak gibi gözükmüyor, en azından yılın ilk yarısında.

Aslan Burcu 2016 Genel Yorumu

Aşk insanı aslanlar yine bu yılda aşk sizden yana. Para harcamayı seven aslanlar 2016 da geçen senelerdeki sıkıntılı dönemlerden tamamen kurtulmasa da bu yıl para konusu pek sıkıntılı olmayacak gibi. Bu yıl yani 2016 yılı aslanlar için toparlanma yılı olacak. Özellikle yılın ikinci yarısında her şey çok daha iyi olacak.

Başak Burcu 2016 Genel Yorumu

Bu yıl yani 2016 genel anlamda burçlara aşk getirecek başaklara da. 3 senedir sağlık sizi zorlasa da bu yıl bu sorunlar ortadan kalkacak. Karar vermeden zorlanan başaklar bu yılda karar vermekte biraz zorlanacaklar. Dikkatli olmalı adımlarınızı emin atmalı olduğunuz bir 2016 kapıda. 2016 yılı başaklara  risk alınacak  bir yıl gibi.

Terazi Burcu 2016 Genel Yorumu

Evli değilseniz sağlam ve uzun bir aşk sizinle olacak teraziler. Bu yıl maddi sorunlar çözülecek ve paranın önü sizlere artık açılacak. Yorgunluğa bağlı sağlık sorunlarınız olabilir. 2016  yeni ufuklara yelkenler sizi bekliyor.mekan ev değiştirebilir, yeni ortamlar, yeni  iş ,eğitim kapıları açılırken, istediğiniz yapıp mutlu olacağınız bir yıl sizi bekliyor.

Yay Burcu 2016 Genel Yorumu

Aşk bu yıl size uğramayacak hatta evliliklerde sorunlarda olabilir. Beklenen amam gelmeyen paralarınız bu yıl içinde elinize geçecek. Ruh haliniz bu yıl sağlık sorunu olabilir. Yazın gelmesi ile 2016 yaz ayı ile birlikte maddi rahatlamanız olacak. Yıl sonuna doğru aile, iş hayatınızda karışıklıklar olabilir.

Oğlak Burcu 2016 Genel Yorumu

Sorunlu ilişkilerinizi güçlendirebileceğiniz bir yıl sizi bekliyor. Harcamalarınıza dikkat etmezseniz 2016 yıl sonunda maddi sıkıntı kapınızı çalacaktır. İş alanında kayıplar yaşayabilir, sorunlu bir süreç geçirebilirsiniz. Yıl sonunda rahatlamalar sizi beliyor.

Kova Burcu 2016 Genel Yorumu

Aşk bu yıl kovalardan oldukça uzak. oldukça sağlıklı bir yıl sizleri bekliyor. 2016 sizin için kendini ifade etmede zorlanacağınız bir yıl olacak. Hobileriniz gündemde olacak bu yıl.

Balık Burcu 2016 Genel Yorumu

Eski defterleri kapatırsanız 2016 da sağlam bir aşk sizleri bekliyor. Yeni yatırımlar kapıda ve değerlendirildiği takdirde çok iyi dönüşümleri olacak size. Yeni yılda kilo sorunu ile karşılaşabilirsiniz. Büyük riskler almadan yatırımların gündemde olacağı bir 2016 sizi bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu